Fitnessapparaten Voor Thuis | Tips Om Je Geld Verstandig Uit Te Geven

Dus jij kiest ervoor om thuis te trainen? Dat kan prima, zolang je maar de over de juiste apparatuur beschikt.

Om je thuis je eigen gym te creëren kun je van alles kopen. ‘Helaas’ is er tegenwoordig zoveel apparatuur beschikbaar (vooral online) dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet.

Welke fitness apparaten voor thuis kun jij nou het beste aanschaffen? Welke zijn noodzakelijk en welke verspilling van je kostbare centen? Ik zal je in deze tekst mijn mening geven met betrekking tot dit onderwerp.

Thuis trainen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om (ook) thuis te fitnessen en hierdoor wordt het aanbod van fitnessapparatuur voor thuis steeds groter. Zo zie je bijvoorbeeld op internet dagelijks aanbiedingen voorbij komen van allerlei attributen die met fitness te maken hebben.

De meeste van deze attributen komen echter al snel in een hoekje te liggen, dus voordat je iets aanschaft moet je eerst een goed denken of je het ook echt nodig hebt en gaat gebruiken.

Wat kun jij nou het beste kopen? Het hangt er natuurlijk vanaf wat je van plan bent, wil je sterker worden en/of je conditie verbeteren?

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Fitness apparaten voor thuis: kracht

Om krachttraining thuis te doen zijn losse halters en gewichten ideaal. Het succes van het trainen met losse gewichten zit hem in het feit dat je vrijwel iedere spier perfect traint.

Het beste apparaat dat je kan kopen voor thuis is een halterbank met gewichten. Hiermee kun je je bovenlichaam ontwikkelen, krachtiger worden en aan je conditie werken.

Neemt een halterbank teveel ruimte in, of is het te duur voor je, dan kun je ook gewoon een verstelbare bench (bankje) kopen. Voeg er dumbbells, een must voor iedereen die thuis traint, aan toe en je kan talloze oefeningen uitvoeren.

Wat je ook kunt doen is één apparaat kopen waarop je meerdere fitness oefeningen kunt doen. Toch kun je met zo’n apparaat maar enkele spiergroepen trainen en zal je meer moeten aanschaffen om de andere spieren ook te trainen.

Op deze manier lopen de kosten snel hoog op en moet je ook wel over erg veel ruimte beschikken wil je het allemaal kwijt kunnen in je eigen huis.

Fitness apparaten voor thuis: cardio

Richt je je uitsluitend op cardio dan is er ook genoeg apparatuur om uit te kiezen, je hebt de loopband, hometrainer, crosstrainer, roeitrainer etc.

In eerste instantie raad ik je aan om naar buiten te gaan in plaats van binnen te trainen. Geef je geld niet zomaar uit aan een loopband als je net zo goed lekker buiten kunt gaan hardlopen. Dit geldt ook in zekere mate voor de hometrainer.

Als je dan toch tussen al die fitnessapparaten voor thuis zou moet kiezen kun je het beste voor iets kiezen wat je niet zo makkelijk buiten kunt doen, zoals bijvoorbeeld roeien. Wanneer het dan weer dan slecht is en je geen zin hebt om buiten te hardlopen of fietsen kun je binnen gaan roeien.

Ook veel cardio apparatuur neemt vaak veel ruimte in, maar als je klein woont dan hoeft dit niet te betekenen dat je niks kunt aanschaffen. Zo is de fitness step een prima optie om binnen te gebruiken.

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Ik heb een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:

  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben:

Gespierde God Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *