Categorie: Voeding

Bulken: Het Verschil Tussen Clean & Dirty Bulken + Voedingsschema

Het volgen van specifieke voedingsschema’s en work-outs is de laatste jaren onwijs populair geworden. Steeds meer mannen en vrouwen willen gespierder worden en de rol van voeding hierbij blijkt steeds belangrijker. In dit kader hoor je ook steeds meer over het zogenaamde ‘bulken’ en ‘cutten’.

Veel mannen en vrouwen beginnen met bulken (in combinatie met krachttraining) als zij spiergroei willen stimuleren. Maar wat is bulken nou eigenlijk? Er zijn verschillende soorten bulken: dirty bulken en clean bulken. Wat houden deze vormen van bulken in? Wat is het verschil tussen clean en dirty bulken? En wat ook belangrijk is: wat kun je wél of juist níet eten tijdens het bulken? Het antwoord op deze vragen zul je in dit artikel lezen!

Klik hier om verder te lezen »

5 Meest Effectieve Bodybuilding Meal Preps

Meal prepping is belangrijk en helpt je om je bodybuildingdoelen te bereiken. Het kost tijd, energie en je moet het goed plannen aan de hand van je trainingsschema. Met een beetje inspanning en goede recepten kan je sneller het resultaat van je bodybuildingtraining zien en hoef je niet altijd dezelfde smakeloze recepten eten.

In dit artikel bespreek is zeven meal prep-recepten die jou helpen bij het bereiken van jouw bodybuildingdoelen.

Klik hier om verder te lezen »

5 Tips Voor Vegan Bodybuilding

De veganistische levensstijl is in opmars; recent zijn veel mensen begonnen met het veganistische dieet. Ethiek, gezondheidsredenen en de recente bekendheid (zeker via social media) van dit vegan dieet zijn de belangrijkste redenen voor deze toename. Hoewel er onderzoeken zijn gedaan die aantonen dat het veganistische dieet verschillende voordelen kan hebben als het correct wordt toegepast, kan een dieet dat volledig uit plantaardig voedsel bestaat, problemen veroorzaken als het verkeerd wordt toegepast. Laten we eerst kijken wat veganistisch precies betekent.

Klik hier om verder te lezen »

In 8 Stappen een Bodybuilding Voedingsschema voor Meer Spiermassa

Bij bodybuilding wordt vaak gedacht aan het doen van zware trainingen en oefeningen. Toch is het cruciaal, wanneer je aan bodybuilding doet, om ook en goed dieet te hebben. Zonder goede voeding kan je lichaam simpelweg geen spiermassa aanmaken en krijg je niet het lichaam dat je voor ogen hebt.

In dit artikel geven we je dé 8 stappen van een bodybuilding voedingsschema voor meer spiermassa!

Klik hier om verder te lezen »