Over mij

Hey, dit is Glenn Goossens. Ik ben gecertificeerd voedingsexpert, personal trainer en auteur van een bestseller boek.

Ik woon samen met mijn vriendin in Amsterdam. Samen zijn we gek op sport en zijn dan ook regelmatig in de sportschool of in het park te vinden. We hebben nog geen kinderen, we willen eerst nog van onze vrijheid genieten, veel sporten en actieve vakanties houden.

Hoe het allemaal begon

In mijn pubertijd was ik mager en deed ik echt helemaal niets aan sport. Ik keek wel altijd op tegen jongens die sportief en gespierd waren. Zij leken meer zelfvertrouwen te hebben en geen moeite te hebben om dates te krijgen.

Ik had het geluk dat ik iemand leerde kennen die mij hielp om mijn lijf te transformeren. In 2 jaar tijd kwam ik 28 kilo aan. En dan hebben we het niet over lichaamsvet maar over keiharde en droge spiermassa. Voor ik het wist had ik het lijf waarvan ik voorheen alleen maar durfde te dromen, maar altijd van dacht dat het voor mij toch onbereikbaar zou zijn.

Ik raakte enorm enthousiast toen ik merkte hoe makkelijk het was om mijn lichaam te transformeren. Ik had altijd gedacht dat een gespierd lichaam niet voor mij weggelegd was omdat ik geen genetische aanleg heb om gespierd te worden. Het duurde niet lang voordat ik alles begon te lezen waar ik mijn handen op kon leggen op het gebied van voeding en training.

Van hobby naar beroep

Omdat ik graag van mijn nieuwe hobby mijn werk wilde maken volgde ik de nodige opleidingen zodat ik me nu gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer kan noemen. Het geeft me ontzettend veel voldoening om mensen te mogen begeleiden naar het gespierde lichaam wat ze altijd zo graag wilde hebben.

Voor mij houdt het niet op bij een krachtig lichaam. Het gaat er ook om dat je je goed voelt en gezond bent. Zo haal je het maximale uit je trainingen waardoor je je nog beter gaat voelen. Een positieve feedback loop waarbij je voelt dat je lichaam je beloont voor je inspanningen, zodat je staat te popelen om weer te mogen trainen.

Mijn boek

Ik vind dat iedereen het maximale uit het leven moet kunnen halen, er goed uit mag zien en zich goed mag voelen. Omdat het aantal mensen die ik als personal trainer kan helpen beperkt wordt door het aantal uren wat in een dag zit heb ik ook een boek geschreven. Met mijn boek kan ik veel meer mensen bereiken en helpen. Dit boek heet Gespierde God en het is gebaseerd op de laatste inzichten op het gebied van voeding, training, rust en mindset. Op deze pagina lees je meer over mijn boek, mocht je dat interessant vinden.

Mijn missie met bodybuildingblog.nl

Met bodybuildingblog.nl hoop ik mensen te informeren en te motiveren om uit hun lijf te halen wat er in zit. Dit doe ik op basis van onderbouwde en bewezen adviezen die komen van de elite uit de bodybuilding wereld en de wetenschap.

In mijn visie kan iedereen gespierd worden zonder verboden middelen, zoals anabole steroïden, te gebruiken. Op lange termijn richten dergelijke middelen veel (onherstelbare) schade aan, dit terwijl ze niet nodig zijn om gespierd te worden. Op deze website (en mijn boek) zal ik dan ook nooit het gebruik van verboden middelen aanmoedigen. Sterker nog; dit zal ik je ten alle tijden afraden.

Met behulp van de juiste trainingsmethode, trainingsschema’s, trainingsoefeningen, voeding, rust en mindset is ons lichaam prima in staat om zich binnen korte tijd te transformeren tot een bonk spieren.

Ik hoop dat je de inspiratie en motivatie uit deze site kunt halen om ook aan de slag te gaan met je lijf.