Categorie: Drugs

Alles over Steroïde en overige drugs

Van Gym naar Kroeg? Dit Is Hoe Alcohol en Spiergroei Samengaan

Na een zware training in de sportschool ben je klaar voor ontspanning. Maar wacht even… is dat glaasje wijn of dat biertje wel zo’n goed idee? De combi van gewichten en gin-tonics is voor velen verleidelijk, maar hoe die mix werkt voor je spiergroei wordt vaak over het hoofd gezien.

Alcohol en spiergroei. Hoe gaat die alcoholhoudende versnapering nou samen met die spieren waar je zo hard aan hebt gewerkt? Hier ontdek je hoe je de balans kunt vinden tussen het heffen van gewichten en het heffen van je glas. Wordt het vanavond de dumbbell of de dubbel? Proost hier op inzicht!

Klik hier om verder te lezen »

Dit Moet Weten Over Arimidex Bij Bodybuilding

Iedereen die ooit iets te lichtzinnig is omgegaan met anabole steroïden, weet dat hier een hele hoop nare gevolgen aan kunnen zitten. Eén van die gevolgen (en eentje die met name vervelend is als je het perfecte mannelijke lichaam probeert te kweken) is borstvorming. Dit wil je natuurlijk het liefst voorkomen, en als die borsten er eenmaal zijn, wil je er natuurlijk het liefst weer vanaf.

Klik hier om verder te lezen »

Steroids en Bodybuilding? 8 Gevaren en 5 Alternatieven

Als je al een lange tijd traint in de sportschool of actief bezig bent met bodybuilding, heb je misschien een plateau bereikt, waardoor je niet langer de spiergroei ziet die je graag zou willen hebben. Veel bodybuilders kiezen er op dat moment voor om over te gaan op steroïden om de boost te krijgen die ze zoeken. Een groot deel van mensen die trainen, zijn echter onwetend of verkeerd ingelicht over steroïden.

De negatieve aspecten van steroïdengebruik worden vaak niet voldoende belicht, waardoor veel mensen denken dat steroïden alleen maar positieve effecten hebben. Ze beseffen niet dat steroïdengebruik hen lichamelijk en geestelijk kan schaden. Helaas zijn er veel spieropbouwende supplementen die het flesje waar ze in zitten niet eens waard zijn, wat betekent dat het van vitaal belang dat je zelf onderzoek doet om te bepalen met welke middelen jij jouw fitnessdoelen wil bereiken. In dit artikel vertellen we je hierover meer.

Klik hier om verder te lezen »

Oxandrolone / Anavar: Werking, Ervaringen en Kuurschema

Als jij spiermassa wilt kweken, kan het erg verleidelijk zijn om te grijpen naar middelen die de spiergroei stimuleren. Anabolen zijn bekende middelen die een hulp kunnen zijn bij het verbeteren van de spiergroei.

Oxandrolone/Anavar is een voorbeeld van anabolen. Vooral onder amateursporters is oxandrolone/Anavar een bekend middel. Om jou te informeren over oxandrolone/Anavar lees je in dit artikel alles over de werking van dit middel, de ervaringen ermee en krijg je van ons ook nog een kuurschema!

Klik hier om verder te lezen »

Wat Is Synthol? Lees Hier Meer En Ontdek 3 Alternatieven

Iedereen die ooit serieus met bodybuilding bezig is geweest, of dat zelfs maar geprobeerd heeft, weet dat dit een flinke uitdaging is. Het is dan ook erg verleidelijk om hulpmiddelen te gebruiken die je hierbij zouden helpen. Niet alle hulpmiddelen zijn echter veilig en effectief, en er zijn tegenwoordig een hele hoop verschillende te krijgen.

Hoe zit het bijvoorbeeld met synthol? Is synthol een goed hulpmiddel voor bodybuilders, hoe werkt het eigenlijk precies, en is het wel veilig? In dit artikel beantwoord ik al die vragen, en zal ik tevens drie alternatieven voor synthol bespreken, die je zou kunnen overwegen als synthol je uiteindelijk toch niks lijkt.

Klik hier om verder te lezen »

Nolvadex voor bodybuilding? Wij Zochten het uit

Als jij een fanatieke bodybuilder bent, heb je vast al eens van Nolvadex gehoord. Zeker onder de bodybuilders die zweren bij een anabolenkuur is dit middel erg bekend. Veel bodybuilders hebben bij een anabolenkuur namelijk last van de nadelige effecten van oestrogeenconversie.  Waarom is Nolvadex zo bekend onder bodybuilders? Wij zochten het voor je uit!

Klik hier om verder te lezen »

Wat Is Dianabol? Lees Ons Onafhankelijke Onderzoek

Wat is Dianabol?

Dianabol is verreweg de meest bekende anabole steroïde in de wereld. Het is een stofje om je sportprestaties te verbeteren. Dat wil natuurlijk elke bodybuilder! Aan het gebruik van anabole steroïden kleeft echter altijd een risico en je moet goed weten wat je doet. Daarom lees je in ons onafhankelijke onderzoek alles over Dianabol. Eerst lees je hier alles wat je moet weten over wat Dianabol is, hoe je Dianabol gebruikt en hoe Dianabol werkt. Daarna beschrijven wij voor jou alle voor- en nadelen van Dianabol en krijg je ook nog een aantal alternatieven! Zo weet je na het lezen van dit onafhankelijke onderzoek of Dianabol iets voor jou is!

Klik hier om verder te lezen »

Groeihormonen bij Bodybuilding? 6 Risico’s en 3 Alternatieven

Als jij ooit geprobeerd hebt om een mooi lichaam te trainen in de sportschool, dan hoef ik je niet te vertellen dat dat erg hard werken is. Wanneer je het lichaam van je dromen wilt, dan moet je het oké vinden om dag in, dag uit het uiterste uit jezelf te halen in de sportschool. Het is dan ook niet gek dat sommigen denken dat dit makkelijker moet kunnen, en dus op zoek gaan naar shortcuts.

Eén zo’n shortcut is het gebruik van groeihormonen. Het gebruik van bepaalde hormonen kan ervoor zorgen dat je makkelijker spiermassa opbouwt. Je hoeft op die manier dus minder werk in je lichaam te steken. In dit artikel wil ik je hier echter voor waarschuwen. Er zitten een heleboel belangrijke nadelen en risico’s aan het gebruik van groeihormonen, waardoor je ze naar mijn mening beter links kan laten liggen. Dit artikel is als volgt opgebouwd:

  • Waarom je beter geen groeihormonen kan gebruiken: 6 risico’s
  • Hoe maak ik bodybuilding makkelijker zonder hormonen? 3 alternatieven

Klik hier om verder te lezen »

5 Redenen om Nooit Testosteron Pillen te Kopen + 10 Bijwerkingen

Wanneer je rondkijkt in de sportschool, voel je jezelf stiekem een beetje krimpen. Overal om je heen lopen mannen die – wanneer gedrenkt in een flesje olie – niet zouden misstaan op het podium van een bodybuildingwedstrijd. Enorme armen en uitpuilende dijspieren. Vervolgens valt jouw blik op jezelf, in de grote spiegel aan de wand. In vergelijking met hen voel jij je slechts heel slungelachtig.

Jouw oplossing: overgaan op testosteronpillen. Je hebt er wel eens over gehoord in de wandelgangen – van de sportschool. Want zelfs jij kunt nog inzien dat veel van die spieren die je in de sportschool tegenkomt, niet door enkel fysieke inspanning en dieet zijn ontstaan. Wat zou het voor kwaad kunnen om je zelf ook eens te wagen aan zo’n hulpmiddel? Het antwoord: meer dan je denkt!

Klik hier om verder te lezen »

8 Redenen om Geen Clenbuterol te Kopen (slechte ervaringen!)

De eerste keer dat ik de naam clenbuterol hoorde vallen was in een groepsgesprek tussen enkele bodybuilders.

Vreemd genoegd hadden ze het in deze discussie ook over paarden.

Paarden en bodybuilders hebben meer met elkaar te maken dan je in eerste instantie zou denken.

Dit klinkt misschien gek, maar later begreep ik waarom.

Paarden die last hebben van astma krijgen namelijk het medicijn clenbuterol toegediend.

Maar nu vraag je je natuurlijk af wat de link is tussen paarden en bodybuilding!

In die discussie hoorde ik dat het paardenmiddel clenbuterol ook door bodybuilders gebruikt wordt om één belangrijke reden.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en eenmaal thuis besloot ik wat meer onderzoek te gaan doen naar het middel clenbuterol.

Wat ik te weten ben gekomen over clen en waarom ik het voor bodybuilders ten zeerste afraad, zal ik je in deze blog vertellen.

Klik hier om verder te lezen »