Over ons

In 2014 werd BodyuildingBlog.nl opgericht door Glenn Goossens. Dit kwam nadat Glenn zijn lijf transformeerde; van magere puber tot een gespierde god. Glenn won in 2 jaar tijd 28 kilo aan droge spiermassa. Hij had altijd gedacht dat dit niet voor hem was weggelegd. Nadat hij ontdekte dat een gespierd lijf voor iedereen mogelijk is ontstond de wens om deze kennis met zoveel mogelijk mensen te delen.

Omdat er over het kweken van spieren veel onzin op het internet staat wilde Glenn een site beginnen waarop goede en betrouwbare informatie te vinden is. Het is Glenns overtuiging dat een gespierd lichaam voor iedereen mogelijk is – zonder gebruik te maken van verboden middelen – zolang je maar weet hoe je dit moet aanpakken.

Voor een gespierd lichaam is meer nodig dan hard trainen. Het gaat om de juiste balans tussen training, rust en voeding. Spieren kunnen alleen groeien als ze ook de tijd krijgen om te herstellen en op de juiste momenten de juiste voeding krijgen. Om zoveel mogelijk kennis op te doen volgde Glenn de opleidingen tot Certified Personal Trainer en Voedingsdeskundige. De opgedane kennis gebruikt Glenn bij het schrijven van artikelen en voor het schrijven van zijn boek Gespierde God.

Naast zijn praktijkervaring haalt Glenn een groot deel van zijn informatie ook uit betrouwbare online bronnen. Naast vakliteratuur worden de volgende sites geraadpleegd voor de totstandkoming van de content op deze site:

Is Bodybuildingblog.nl onafhankelijk?

Omdat wij het belangrijk vinden om betrouwbaar en eerlijk advies te kunnen geven zijn wij geheel onafhankelijk van sponsors of adverteerders. Je vindt om deze reden geen gesponsorde content aan op deze site. Dit geeft ons de redactionele vrijheid om aan waarheidsvinding te doen in plaats van rekening te houden met de belangen van een sponsor. De inkomsten van deze site komen voort uit de verkoop van het boek Gespierde God. 

Ons doel

We willen onze lezers voorzien van betrouwbare en eerlijke informatie op het gebied van bodybuilding. We willen dat iedereen – die dat wil – een gespierd lichaam moet kunnen krijgen. Zonder daar de gezondheid voor op het spel te moeten zetten.

Door fit te worden zie je er niet alleen beter uit, je gaat je ook beter voelen. Dit is goed voor het zelfvertrouwen en het helpt je meer uit het leven te halen. Wij hopen dat we je gids kunnen zijn bij het behalen van jouw droomlichaam.

Persoonlijk advies

Als personal training en voedingsdeskundige heb ik jaren ervaring in het begeleiden van mensen die aan hun lichaam en gezondheid willen werken. Op deze site deel ik algemene adviezen over bodybuilding en het transformeren van je lichaam. Omdat ik het al druk genoeg heb met mijn vaste klanten kring, deze website en mijn boek heb ik helaas geen tijd om persoonlijke adviezen te geven. Wil je graag persoonlijk advies dan kan je deze wellicht bij je sportschool inwinnen. Een andere optie is het in de hand nemen van een personal trainer.

Contact

Wij geven geen persoonlijk advies. Je kunt wel contact met ons opnemen met vragen of opmerking over deze site of met vragen over het boek Gespierde God. Gebruik hiervoor het contactformulier. Je krijgt dan binnen 2 werkdagen van ons antwoord.