Categorie: Buikspieren

Tips en Advies om je buik zo te vormen als jij wilt

Krijg Betere Spieren en Resultaten met Behulp van een Foam Roller

Een foam roller is een geweldige tool die vaak wordt gebruikt voor zelfontspanning van de spieren. Foamrollen kan een uitstekend vast onderdeel zijn van veel opwarmoefeningen in de sportschool en kan leiden tot een groter bewegingsbereik. Bovendien kan foam rolling effectief zijn bij het verbeteren van de flexibiliteit, vooral wanneer het wordt gecombineerd met stretching.

Als je nog nooit met een foam roller hebt gespeeld, kan inzicht in de effecten van foamrollen je helpen beslissen of het tijd is om het meeste uit foam rolling te halen. In deze blog lees je meer over de grootste voordelen van een foam roller voor het lichaam en 5 tips over hoe je een foam roller kunt gebruiken om spierspanning te verlichten, spieronevenwichtigheden te corrigeren, het bewegingsbereik te vergroten en blessures te voorkomen.

Klik hier om verder te lezen »

Buikspieren Thuis Trainen? Top 16 Buikspieroefeningen + Schema

Ook al zie je ze misschien op dit moment (nog) niet, je buikspieren gebruik je bij iedere lichaamsbeweging.

De buikspieren spannen we aan als we boos zijn of moeten lachen.

Ze zijn iedere keer actief als we praten en ademhalen.

De buikspieren zijn vrijwel betrokken bij iedere lichaamsbeweging die we maken.

Maar behalve dat hebben zichtbare buikspieren ook een belangrijke esthetische functie.

De sixpack, in combinatie met een gespierd lichaam, is het toonbeeld van een gezond en krachtig lichaam.

Getrainde buikspieren en een platte buik hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op vrouwen.

Hunker jij naar een gespierd en zichtbaar wasbordje?

Lees snel verder en kom erachter wat de beste buikspieroefeningen zijn om goed ontwikkelde abs te krijgen!

Klik hier om verder te lezen »

10 Thuis Fitness Oefeningen voor Optimale Spiergroei + 5 Tips

Ben jij iemand die liever thuis traint in plaats van in een grote drukke sportschool?

Wil je graag aan je fysiek werken, maar heb je momenteel geen tijd of weinig budget om te trainen in de gym?

Wat de reden ook mag zijn, maak je geen zorgen want ook met thuis fitness oefeningen kun je voldoende progressie boeken en je zuurverdiende spiermassa onderhouden.

Buiten de sportschool trainen betekent niet automatisch dat je stagneert in je vooruitgang.

Met de juiste middelen en een goede uitvoering van de thuis fitness oefeningen – die ik hieronder uitvoerig zal beschrijven – kan spiergroei worden bewerkstelligd.

Klaar om thuis je lichaam te veranderen met deze 10 killer fitness oefeningen?

Lees dan snel verder.

Klik hier om verder te lezen »

Bodybuilding Oefeningen voor de Buikspieren

Het zogenaamde wasbordje of sixpack, voor veel bodybuilders is het een absolute must. Liefst worden de buikspieren zodanig getraind, dat ze zeer goed zichtbaar en maximaal van grootte zijn. Het is daarvoor belangrijk om de juiste oefeningen uit te voeren. In dit artikel lees je alles over bodybuilding oefeningen voor het optrainen van de buikspieren. Ook wordt er uitgelegd welke spieren er eigenlijk verantwoordelijk zijn voor de zichtbare spierbundels.

Klik hier om verder te lezen »

3 Fitness Workout Tips Voor Op Vakantie!

Je traint het hele jaar en dit legt je tijdens je vakantie geen windeieren. Het is namelijk de uitgelezen mogelijkheid om je lichaam aan de rest van de wereld te showen.

Toch brengt de vakantie ook een problemen met zich mee, want lang niet altijd keer je terug met het strakke lichaam waarmee je vertrokken bent.

Niet overal waar je vakantie viert kun je gemakkelijk een sportschool vinden, maar ook verleidingen als bier, fastfood en te weinig beweging kunnen je harde werken te niet doen.

Wat je moet doen om je lichaam fit te houden tijdens je vakantie zal ik je vertellen. Lees dus verder voor de fitness workout op vakantie.

Klik hier om verder te lezen »

Platte Buik Oefeningen & Hoe Jij die Sexy Buik Krijgt

Dus jij wilt een platte buik, sterke buikspieren en in staat zijn om je eigen navel te kunnen zien zonder dat je een spiegel nodig hebt? Uiteraard gaat dit niet vanzelf en zul je ervoor moeten werken om dit te bereiken.

Wat moet je doen om je bierbuik of vetrollen kwijt te raken? Ik zal het je vertellen, dus lees verder en creëer die buik waar je trots op bent.

Klik hier om verder te lezen »

Fitness Training Onder Werktijd- Zo Heb Je Geld & Ben Je Sterk

Tijdens je werkdag breng je misschien vele uren door achter je bureau. Soms zit je zo lang dat je spieren verkrampen waardoor je nek- en rugklachten krijgt.

Om je spieren sterker te maken kun je daarom voor of na het werken gaan sporten, maar je kunt ook tijdens je werk bewegen.

Je hoeft je niet in het zweet te werken, maar met een aantal gerichte oefeningen kun je tijdens je werkdag toch een fatsoenlijke fitness training voltooien.

Wat je moet doen zal ik je uitleggen.

Klik hier om verder te lezen »

Een Sixpack Krijgen? De 2 Elementen Waar Het Om Draait

Het is mooi weer en je besluit met je vrienden om naar het strand te gaan. Eenmaal bij op strand komt het grote moment, namelijk het moment dat je je shirt uitdoet.

Ik denk dat ik niks raars zeg als ik beweer dat elke man op zo’n moment wel een sixpack zou willen hebben. Een sixpack ziet er nou eenmaal goed uit en zal ook zeker door vrouwen gewaardeerd worden.

Wat zal jij moeten doen, wil jij met trots je shirt uit kunnen doen, wanneer je de volgende keer naar het strand gaat. Hoe krijg jij een sixpack?

Klik hier om verder te lezen »