Fitness Training Onder Werktijd- Zo Heb Je Geld & Ben Je Sterk

Tijdens je werkdag breng je misschien vele uren door achter je bureau. Soms zit je zo lang dat je spieren verkrampen waardoor je nek- en rugklachten krijgt.

Om je spieren sterker te maken kun je daarom voor of na het werken gaan sporten, maar je kunt ook tijdens je werk bewegen.

Je hoeft je niet in het zweet te werken, maar met een aantal gerichte oefeningen kun je tijdens je werkdag toch een fatsoenlijke fitness training voltooien.

Wat je moet doen zal ik je uitleggen.

Fitness training gedurende je werkdag

Er zijn talloze fitness oefeningen die jij kunt doen tijdens je werkdag om een fitness training na te bootsen en calorieën te verbranden.

De makkelijkste manier om extra calorieën te verbranden is door gewoon de trap te nemen in plaats van de lift.

Je kunt ook tijdens de pauze buiten een rondje gaan lopen met je collega’s  en indien de afstand naar je werk niet onoverkomelijk is kun je beter gaan fietsen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Fitness training achter je bureau

Zelfs wanneer je achter je bureau zit kun je nog altijd oefeningen doen, zelfs zonder dat het je collega’s het door hebben.

Waar je bijvoorbeeld mee begint is het gedeelte waarop je zit, de billen. Span je bilspieren zo’n tien seconden eens goed aan. Na deze tien seconden ontspan je ze kort en doe je het nog een keer of vijf. Doe deze oefening in de ochtend en herhaal hem in de middag nog een keer.

Naast het trainen van je bilspieren kun je ook gemakkelijk je buikspieren aan het werk zetten. Ga recht op je stoel zitten en strek je benen naar voren tot zo’n halve meter van de grond. Vervolgens beweeg je ze geleidelijk op en neer. Doe deze oefening drie keer op je werkdag waarbij je per setje de beweging tien keer doet.

De volgende oefening traint je beenspieren, maar tegelijkertijd ook nog je buikspieren. Ga weer recht op zitten in je stoel en buig je knieën. Zorg ervoor dat ze recht boven je enkels blijven en houd dit twintig seconden vol. Ook deze oefening herhaal je drie keer.

Een oefening voor je armen kun je ook doen. Neem in elke hand iets wat als gewicht dient, bijvoorbeeld een flesje water. Op deze manier kun je zowel je biceps als triceps trainen.

Je traint je biceps door je armen naar binnen toe te bewegen, dus je handen gaan naar je schouders. De triceps train je door je armen van elkaar weg te bewegen, zodat je armen een rechte lijn vormen. Voor beide oefeningen geldt dat je drie keer een setje van tien herhalingen doet.

Voldoende drinken

Iedereen weet dat het belangrijk is om genoeg te drinken op een dag. Het kan echter gebeuren dat je tijdens drukke en stressvolle dagen te weinig drinkt.

Hoe druk je het dan ook mag hebben, vergeet niet te drinken en probeer drankjes met veel suiker te vermijden of in ieder geval te beperken.

Drink voldoende water, je zult hierdoor misschien wat vaker naar de wc moeten maar bedenk wel dat dit ook weer een paar calorieën zijn die je verbruikt.

Krijg die sixpack die je altijd al had willen hebben

Glenn is personal trainer en een expert op het gebied van snel die strakke of platte buik krijgen.

Hij leert je om binnen enkele weken dit te realiseren met effectieve oefeningen en de juiste voeding tips.

Ontdek zijn methode op de volgende pagina:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *