Categorie: Algemeen

Wat Is de Beste Sapkuur om Vet te verbranden?

Bodybuilders zijn op zoek naar een zo laag mogelijk vetpercentage en zoveel mogelijk spieren. Het is een behoorlijke kunst om dat voor elkaar te krijgen. Gelukkig is er inmiddels veel wetenschappelijk onderzoek gedaan en is er veel kennis beschikbaar. We weten bijvoorbeeld dat een sapkuur volgen een mooie manier is om vet te verbranden. Heb jij er weleens over nagedacht om hieraan mee te doen? In dit artikel lees je specifiek over het combineren van een detox sapkuur met het opbouwen van spiermassa.

Lees alles over de beste detox sappen op deze website.

Klik hier om verder te lezen »

Natural Bodybuilding: Wat Is Het en Werkt Het?

Er is meestal een duidelijk verschil tussen natuurlijke lifters en gebruikers van steroïden, maar kun jij wel echt zien wie wie is? Veel mensen zijn erg naïef over het feit dat veel zogenaamde “natural” bodybuilders prestatieverhogende medicijnen gebruiken.

De term “natuurlijk” heeft de afgelopen jaren meerdere herzieningen ondergaan. Nieuwe en high-tech supplementen hebben het onderscheid tussen legale supplementen en steroïden vervaagd.

De toevoeging van verschillende pro-hormonale stacks en aanverwante supplementen aan het arsenaal van de bodybuilder heeft velen ertoe gebracht te concluderen dat natuurlijke bodybuilding niet langer bestaat.

Klik hier om verder te lezen »

Onze Top 10 Beste Bodybuilding Artikelen Samengevat

Deze site gaat inmiddels al een tijdje mee, en in die tijd hebben we een hele hoop handige artikelen gepubliceerd. Het zijn er inmiddels echter zoveel, dat ik me best kan voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heb ik in dit artikel de 10 beste artikelen voor je samengevat, gewoon om de aandacht nog eens te vestigen op het beste dat deze site jou te bieden heeft!

Klik hier om verder te lezen »

Ben Jij het Type Endomorf, Ectomorf of Mesomorf?

Het menselijk lichaam komt in vele vormen en maten. Jouw lichaamsbouw heeft invloed op hoe je eruitziet en op je sportprestaties. Over het algemeen kunnen we mensen verdelen in endomorf, ectomorf en mesomorf en combinaties daarvan.

Als je je bewust bent van welk type lichaam jij hebt, kun je deze kennis inzetten bij het verbeteren van je sportprestaties. Het ene type komt bijvoorbeeld sneller aan en het andere verliest sneller gewicht. In dit artikel lees je alles over wat endomorf, ectomorf en mesomorf is, welk type lichaamsbouw jij hebt en hoe je je sportprestaties kunt optimaliseren.

Klik hier om verder te lezen »

De Ultieme Bodybuilding Gids Voor Beginners: 7 Gouden Tips

Er zijn genoeg mensen die er al jaren over nadenken om met bodybuilding te beginnen, maar eigenlijk die eerste stap niet zo goed durven te zetten. Iedereen wil wel een goddelijk lichaam, maar voor beginners kan bodybuilding erg ingewikkeld lijken. Veel mensen zijn bang dat ze iets verkeerd zullen doen, waardoor ze misschien zelfs hun lichaam zullen beschadigen.

Dit artikel schrijf ik om een beetje van die angst bij beginners weg te nemen. Ik za je enkele simpele tips geven waarmee jij een goed begin kan maken met bodybuilding. Zo hoef jij niet bang te zijn dat je het fout doet. Lees daarom snel de Ultieme Bodybuilding Gids voor Beginners!

Klik hier om verder te lezen »

Kan Ik Bodybuilden Als Ik Dun Ben? 6 Tips Voor Dunne Mannen

Als je professionele bodybuilders bekijkt, dan zie je natuurlijk ontzettend brede mannen. Voor veel dunne mannen is het moeilijk te geloven dat ook zij ooit zo’n lichaam zou kunnen hebben. Zij denken dat het eigenlijk onmogelijk is om er ooit zo uit te zien, en dus doen ze ook eigenlijk nooit echt serieus een poging.

Laat me je nu alvast vertellen: dat is onzin. Ook als je van nature een beetje dunner bent, is het absoluut mogelijk om gigantische spieren te kweken in de sportschool. Natuurlijk speelt natuurlijke aanleg wel een rol, maar de moeite die je in je lichaam stopt is minstens net zo belangrijk. In dit artikel zal ik je zes belangrijke bodybuilding tips voor dunne mannen geven!

Klik hier om verder te lezen »

8 Handige Apps Die Je Helpen Bij Jouw Bodybuilding Training

Wanneer je begint met bodybuilding, is het handig als je ook bepaalde oefeningen thuis kan doen of in ieder geval je proces bij kunt houden. Dit kun je natuurlijk doen met behulp van een notitieboekje waarin je alles noteert en je kunt de oefeningen bekijken op YouTube.

Toch is het handig om een app te hebben die je kan helpen bij je oefeningen en die je daarnaast ook kan helpen met een bepaald dieet of het bijhouden van je progressie. In dit artikel bespreken we daarom de beste Bodybuilding apps!

Klik hier om verder te lezen »

7 Belangrijkste Bodybuilding Poses om te Leren voor Wedstrijden

Je eerste bodybuildingwedstrijd is voor iedereen enorm spannend, ook al sta je normaal gesproken nog zo sterk in je schoenen. Je hebt ontzettend lang je grote lichaam getraind. Nu is het tijd om dit te onderwerpen aan het genadeloze, kritische oordeel van een professionele jury. Daarnaast hebben veel mensen het idee dat ze niet goed genoeg voorbereid zijn om aan zo’n wedstrijd te beginnen.

In dit artikel zal ik je helpen om zo goed mogelijk beslagen ten ijs te komen op jouw eerste bodybuildingwedstrijd. Dit doe ik door jou de meest belangrijke poses te leren die op elke wedstrijd worden gevraagd. Hierdoor weet jij wat je te wachten staat, en kun je je hierop voorbereiden door te oefenen en de juiste spieren te trainen.

Klik hier om verder te lezen »

Meedoen Aan Bodybuilding Wedstrijd: 6 Tips Voor Je Voorbereiding!

Meedoen aan een bodybuildingwedstrijd kan de eerste keer erg spannend zijn. Waarschijnlijk ben je al vrij lang bezig met trainen voordat je zoiets ook maar overweegt. Toch blijft het spannend om jezelf en je lichaam voor het eerst te onderwerpen aan het oordeel van een jury en het publiek. Als je dit gaat doen, kun je maar beter zo goed mogelijk voorbereid zijn.

Maar hoe doe je dat nu precies, jezelf voorbereiden op een bodybuildingwedstrijd? Wat zijn de dingen die je absoluut niet mag vergeten? Dat is waar ik me in dit artikel mee bezig zal gaan houden. Ik zal jou enkele onmisbare tips geven voor de voorbereiding voor een bodybuildingwedstrijd, zodat jij goed beslagen ten ijs komt!

Klik hier om verder te lezen »

Mr. Olympia – Wat Is Het? De 8 Meest Bekende Mr. Olympia Winnaars

Wanneer je bezig bent met bodybuilding, heb je vast en zeker weleens gehoord van Mr. Olympia. Voor veel bodybuilders is het doel om de wedstrijd waarbij je deze titel kunt verdienen een keer te mogen en kunnen winnen. Het is namelijk zo dat je internationaal erkent wordt wanneer je de titel Mr. Olympia wint. De mensen die deze titel al eerder gewonnen hebben, staan bekend als de beste bodybuilders ter wereld.

In dit artikel zullen we je uitleggen wat Mr. Olympia is en geven we je daarnaast de meeste bekende Mr. Olympia winnaars. Zo weet je waar je voor strijd en wie je eventueel als voorbeeld zou kunnen nemen!

Klik hier om verder te lezen »