Categorie: Bekende bodybuilders

5 Inspirerende Vrouwelijke Bodybuilders

Bodybuilding is vooral de laatste jaren steeds populairder bij de vrouwen. Bodybuilding is een sport die vaak geassocieerd wordt met mannen, terwijl er heel veel vrouwen zijn die op hoog niveau aan bodybuilding doen. Nu bodybuilding onder de vrouwen steeds populairder is, wordt er steeds weer bewezen hoe inspirerend deze vrouwen zijn.

Vrouwelijke bodybuilders zijn hardwerkende leden van de fitnessgemeenschap. Ze werken net zo hard als mannen en pushen hun lichaam net zo hard. Hun harde werk is het resultaat van veel discipline, ambitie, harde en precieze training en voeding. Als je inspiratie nodig hebt om motivatie te krijgen, dan zullen de vrouwen in dit artikel zeker doen door hun verbluffende lichamen.

Klik hier om verder te lezen »

10 Inspirerende Bodybuilding Quotes van Beroemde Bodybuilders

Het doorzettingsvermogen dat bodybuilders hebben is op zich al bewonderingswaardig en inspirerend. Ze weten hoe het is om keihard te werken en soms niet te krijgen of bereiken wat je had gewild. Toch blijven de meeste positief ingesteld en deze positiviteit wordt vaak versterkt door hun inspirerende quotes die ook anderen de kracht geven om door te gaan.

Lees hieronder de meest inspirerende bodybuilding quotes van diverse beroemde bodybuilders!

Klik hier om verder te lezen »

6 Beste en Meest Informatieve YouTube Kanalen voor Bodybuilders

Iets wat je als bodybuilder wel kunt gebruiken, zeker als je pas net bent begonnen, is een beetje sturing. Er zijn nu eenmaal een hele hoop handige tips die je van ervaren bodybuilders kan overnemen, en een heleboel fouten waar zij je voor kunnen behoeden. Er is wel één probleempje: als je zo’n iemand wilt inhuren, dan kan dat behoorlijk duur zijn.

Gelukkig leven we in moderne tijden, en zijn er op het internet een heleboel mensen die dit soort advies gratis en voor niets aan je willen geven. Op YouTube zijn bijvoorbeeld tal van bodybuildingkanalen die enorm informatief zijn. In dit artikel zet ik de beste en meest informatieve kanalen voor je op een rijtje, namelijk de volgende:

  • Omar Isuf
  • Dana Linn Bailey
  • Chris Jones (Physiques of Greatness)
  • Mark Bell (Super Training Gym)
  • Matt Ogus
  • Nikki Blackketter

Klik hier om verder te lezen »

3 Meest Bekende Nederlandse Bodybuilders + Hun Tips

Bodybuilding is iets waar veel mensen enorm veel voldoening uit halen, maar niemand heeft ooit beweerd dat het makkelijk zou zijn. Het kost nu eenmaal bloed, zweet en tranen om écht iets moois van je lichaam te maken waar je trots op kunt zijn, en het is dus niet gek dat je af en toe wat tips nodig hebt van mensen die weten waar ze het over hebben.

En wie weet er nu beter hoe jij je bodybuildingdoelen kan bereiken dan de ultieme ervaringsdeskundigen, de meest bekende Nederlandse bodybuilders? Zij zijn zelf in staat gebleken om een lichaam te kweken waar heel Nederland jaloers op is, en hebben dus alle obstakels op hun weg weten te overwinnen, en kunnen jou leren om hetzelfde te doen. Ik zal in dit artikel de volgende bodybuilders bespreken, en jou leren welke tips zij aan bodybuilders meegeven:

  • Berry de Mey
  • Roelly Winklaar
  • Bibark Shah

Klik hier om verder te lezen »

Phil Heath – Wie Is Het en Wat Eet Hij? Word Net Als Phil Heath!

Phil Heath is een Amerikaanse IFBB-professionele bodybuilder. Voor velen is hij een groot voorbeeld; bij zijn Mr. Olympia debuut (2008) werd Heath meteen derde. Hij werd de eerste nieuwkomer die na Flex Wheeler direct de top drie haalde. In 2009 haalde de 5e plek en in 2010 de 2e. Vanaf 2011 tot 2017 heeft hij ieder jaar de eerste plek behaald.

Menig bodybuilder droomt hierover, maar dit succes behaal je uiteraard niet zomaar. In dit artikel zal er informatie gegeven worden over wie Phil Heath is en wat hij eet. Het juiste voedsel is namelijk een belangrijke reden voor zijn succes. Zo kun jij net als Phil Heath worden!

Klik hier om verder te lezen »

Dorian Yates – Wie Is Het en Hoe Trainde Hij? 6 Tips van Dorian

Wanneer je wilt beginnen met bodybuilding of wanneer je al een tijdje bezig bent, is het altijd goed om een voorbeeld te hebben. Zo weet je altijd nog waarvoor je keihard aan het trainen bent. Dorian Yates is zo’n voorbeeld; hij was een professionele bodybuilder en zag er altijd fantastisch uit!

In dit artikel zal er beschreven worden wie Dorian Yates is en hoe hij trainde. Daarnaast krijg je een aantal tips van Dorian zodat jij net zoals hem kunt worden of in ieder geval heel erg in de buurt komt!

Klik hier om verder te lezen »

Jay Cutler – Wie Is Het, Wat At Hij en Hoe Trainde Hij?

Jay Cutler is een ware legende in de wereld van de bodybuilding. Er is dus een grote kans dat je al eens van hem gehoord hebt als je een beetje thuis bent in de bodybuildingwereld. Maar het kan ook dat je nu pas voor het eerst van deze man hoort. Wat ook het geval is, je kunt in elk geval een hoop van Jay leren.

Ben jij benieuwd wie Jay Cutler nou precies is, of wil jij weten wat je kan doen om zijn succes te evenaren? Dan ben je hier in het goede adres! In dit artikel leg ik je niet alleen uit wie deze man is, maar ik zal je ook uitleggen wat het geheim achter zijn dieet was. Daarnaast zal ik je enkele tips van Jay geven om een stuk effectiever te kunnen trainen!

Klik hier om verder te lezen »