3 Fitness Workout Tips Voor Op Vakantie!

Je traint het hele jaar en dit legt je tijdens je vakantie geen windeieren. Het is namelijk de uitgelezen mogelijkheid om je lichaam aan de rest van de wereld te showen.

Toch brengt de vakantie ook een problemen met zich mee, want lang niet altijd keer je terug met het strakke lichaam waarmee je vertrokken bent.

Niet overal waar je vakantie viert kun je gemakkelijk een sportschool vinden, maar ook verleidingen als bier, fastfood en te weinig beweging kunnen je harde werken te niet doen.

Wat je moet doen om je lichaam fit te houden tijdens je vakantie zal ik je vertellen. Lees dus verder voor de fitness workout op vakantie.

Fitness workout op vakantie

Het hangt er natuurlijk vanaf waar je naar toe gaat, maar als je in hotel verblijft is er meestal wel een ruimte beschikbaar waar je een goede fitness workout kunt uitvoeren. Bedenk je dan niet en gebruik deze ruimte.

Kies per spiergroep een oefening uit die de spier goed aanpakt en voer daarvan vier setjes uit van zo’n 12 herhalingen. Doe je dit dan zal je spiermassa niet afnemen.

Heb je geen fitnessruimte tot je beschikking dan kun je toch nog prima met je lichaam bezig zijn. Zo zijn er genoeg oefeningen die je kunt doen zonder apparatuur om toch een fitness workout te voltooien.

Is het strand dichtbij dan kun je op een effectieve manier vet verbranden (en bruiner worden). Maak bijvoorbeeld elke ochtend na je ontbijt een stevige wandeling over het strand van een half uurtje. Wil je nog meer calorieën verbranden dan kun je ook gaan joggen over het strand.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Fitness workout oefeningen die altijd kunnen

De klassieke oefening die je zowat overal kunt uitvoeren is het doen van push-ups. Het is de perfecte methode om je triceps, borstspieren en schouders te trainen. Doe vijf setjes waarbij je tijdens elk setje het maximale aantal push-ups doet die je kunt.

Waar je bij het doen van push-ups op moet letten is dat je tijdens het opdrukken niet met de rest van je lichaam helpt, want dan ontneem je je borstspieren hun werk.

Naast push-ups kun je ook altijd aan je buikspieren werken. In de vakantie kun je je buikspieren iedere dag trainen: 4 à 5 setjes van 15 tot 20 herhalingen. Het enige wat je in principe nodig hebt is een goede ondergrond en desnoods een handdoek.

Van de buikspier oefeningen die je kunt doen is de crunch de simpelste. Ga met je rug op de grond liggen, benen gebogen, voeten plat op de grond en handen in de nek. Voer de oefening gecontroleerd uit en concentreer je goed op het aanspannen van je buikspieren.

Hoe vaak fitness workout op vakantie?

Ben je erg gehecht aan je fitte lichaam en wil je je training niet al teveel onderbreken, dan is het dus prima mogelijk om het bij te houden. Zorg er gewoon voor dat je twee à drie maal per week een fitness workout van zo’n 30 tot 45 minuten doet, want op deze manier doe je in ieder geval voldoende om in vorm te blijven.

Vakantie blijft uiteraard wel vakantie, je gaat ergens heen om uit te rusten en bij te komen van je drukke leven. Dit betekent ook dat je dus ook niet elke dag hoeft te trainen.

Krijg die sixpack die je altijd al had willen hebben

Glenn is personal trainer en een expert op het gebied van snel die strakke of platte buik krijgen.

Hij leert je om binnen enkele weken dit te realiseren met effectieve oefeningen en de juiste voeding tips.

Ontdek zijn methode op de volgende pagina:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

1 Reactie op "3 Fitness Workout Tips Voor Op Vakantie!"

  1. Bert

    says:

    Hallo ik heb met gelegen aangenaam

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *