Fitness Vrouwen- Slank Met hulp Van Gewichten! Hier is Hoe!

Het ideale lichaam dat mannen en vrouwen zelf willen ziet er anders uit. De meeste mannen zien er graag gespierd uit terwijl vrouwen er juist graag slank uitzien.

Wanneer je in de sportschool bent valt dit ook op, want mannen en vrouwen trainen namelijk verschillend. Waar je mannen vooral met gewichten bezig ziet zijn vrouwen vooral in de hoek van de cardio apparaten te vinden.

Toch is het wel zo dat mannen ook cardio doen, terwijl vrouwen minder vaak voor met gewichten in de weer zijn.

Waarom laten jullie vrouwen de gewichten links liggen? Zijn jullie geïntimideerd door de mannen die er trainen of ben je misschien bang dat je snel te gespierd wordt?

Ik zal jullie vertellen waarom je toch maar eens die gewichten moet oppakken.

Fitness vrouwen, waarom trainen met gewichten goed is

Wil je als vrouw dat mooie en slanke lichaam dan zal je naast cardio ook moeten trainen met behulp van gewichten en machines. Dankzij het trainen met gewichten verbrand je tijdens en na het trainen (afterburn effect) veel calorieën en wordt je lichaam strakker en soepeler.

Dat je energie na het trainen verbruikt komt omdat je spieren aan het herstellen zijn. Wanneer je met gewichten traint belast je je spieren zodanig dat je veel calorieën achteraf zult verbranden.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Fitness vrouwen, lichte gewichten mogen ook

Ik heb het al wel eens eerder vermeld, je zult niet van de een op de andere gespierd zijn. Jij als vrouw hoeft dus niet bang te zijn dat je een figuur creëert dat je niet wilt. Met een goede planning heb je totale controle over hoe je lichaam eruit komt te zien.

Dat je met gewichten werkt betekent ook niet alleen dat je met zware gewichten weinig herhalingen doet, je kunt ook prima veel herhalingen doen met lichtere gewichten om gewenste resultaten te boeken.

Functionele training

Als je niet graag met losse gewichten werkt kun je ook op een andere manier je spieren trainen. Zo kun je je misschien eens gaan richten op het doen van een functionele training.

Functionele trainingen stem je af op je eigen lichaam, op je levensstijl en de sport die je beoefent. Een functionele training speelt in op jou persoonlijke doelstellingen waarmee je naar de sportschool gaat.

Tijdens functionele trainingen belast je niet alleen je mobiliserende spieren (de spieren die je gebruikt bij een snelle of grote beweging), maar ook je stabiliserende spieren (de spieren die belangrijk zijn voor de stabiliteit en de houding van je lichaam).

Deze spieren zijn vooral in je romp te vinden zijn (vandaar ook de naam core training) en vormen de basis van de functionele trainingen. Het uiteindelijke doel van de trainingen is een betere gezondheid.

Tijdens een functionele training kan je je eigen lichaam als gewicht gebruiken, of bijvoorbeeld kabels en elastieken gebruiken.

Zo heb bij sommige sportscholen ook vrij beweegbare kabels aan het plafond hangen. Wanneer je de kabels pakt kun je je eigen lichaam als gewicht gebruiken om oefeningen uit te voeren. Hierbij zal je ook spieren aanpakken die je normaal gesproken minder snel belast.

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Ik heb een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:

  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben:

Gespierde God Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *