1 op 1 Personal Training! Zo Kan Jij Het Betalen!

Veel sterren in Hollywood zien er op het witte doek op en top fit uit. Hoe krijgen ze dit nu voor elkaar? Het antwoord: persoonlijke begeleiding van een personal trainer.

Waarom nou personal training? Zoals de meeste mensen hebben ook sterren individuele hulp nodig om er optimaal uit te zien. Aangezien sterren vaak gezien worden als het ideaalbeeld willen veel menen hun voorbeeld volgen.

Je kan er voor kiezen om voor jezelf te gaan trainen en je eigen voeding bepalen, maar toch is het misschien een betere optie voor je om persoonlijke begeleiding te overwegen. Een professioneel iemand die je helpt bij het creëren van jou ideale lichaam.

Een personal trainer helpt je zolang jij hem/haar nodig acht. Dit kan weken, maanden of soms jaren zijn.

Wel of geen personal training

Het is een keuze die je zult moeten maken. Het kost namelijk wel geld, maar je krijgt er dan wel wat voor terug. Een personal trainer zal je helpen bij het opzetten van een effectief trainingsprogramma en zal je gemotiveerd houden.

Het is iemand die ervoor zorgt dat jij je oefeningen goed uitvoert. Verder let hij/zij ook op je voeding. Na een periode van begeleiding ben je over het algemeen zelf in staat om je eigen programma op te stellen.

Ideaal dus, waarom heeft iedereen dan niet een personal trainer?

Voor de meeste mensen is een personal trainer helaas te duur. Ook zijn er mensen die een personal trainer zonde van het geld vinden. Is er ook een alternatief? In zekere zin wel, te weten je smartphone of tablet als personal trainer.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Personal training 2.0

Met de techniek van tegenwoordig is het mogelijk om apps te downloaden die de mens als personal trainer vervangen. Deze apps zijn vaak goed in het opzetten van een trainingsschema en ze geven ook goede informatie over wat je allemaal wel en niet kunt eten. Het grootste voordeel van zo’n app zijn uiteraard de geringe kosten.

Allemaal gewoon een app downloaden en de menselijke personal trainer links laten liggen zou dus je zeggen. Als je zo denkt vergeet je toch één belangrijk ding.

Een digitale personal trainer kan je niet dwingen om je aan een schema te houden. Je hoeft alleen maar de telefoon of tablet uit te zetten, er zal niemand zijn die je dan ‘dwingt’ om te trainen.

Ik wil natuurlijk niet zeggen dat een echte personal trainer je wel kan dwingen, maar je zal toch eerder geneigd zijn om de opdrachten van een echt persoon te voltooien.

Je betaalt hem/haar om jou te helpen, dus als je zijn/haar adviezen in de wind slaat, heb je alleen jezelf ermee.

Een app haalt het dus niet bij de echte personal trainer, maar kan wel een goede toevoeging zijn. Zo kan je via de social media contact houden met je trainer en op ieder moment om zijn/haar hulp vragen.

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Ik heb een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:

  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben:

Gespierde God Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

1 Reactie op "1 op 1 Personal Training! Zo Kan Jij Het Betalen!"

  1. Lisette says:

    Zeker interessant deze App maar zoals ook al wordt aangegeven in dit artikel is dat een 'echte' personal trainer je toch tijdens het trainen kan blijven pushen en als je iemand bent die dat nodig heeft dan blijft het lastig om met regelmaat aan de hand van de App zelfstandig te gaan sporten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *