Een Paar Must Read Fitness Tips Die Jou Erg Kunnen Helpen

“Laat ik vandaag eens beginnen met fitnessen” hoor ik je zeggen. “Ik heb geen tijd voor een teamsport en wil mijn eigen sporttijden bepalen”.

Lekker makkelijk, niemand van je afhankelijk. Je bent echter wel op jezelf aangewezen, dus vraag je voordat je begint met fitnessen eerst maar eens af of je de discipline hebt om jezelf naar de sportschool te slepen.

De eerste tip die ik met jullie deel is: word lid van een sportschool.

Ook al ga je daarna nooit meer heen, door lid te worden doe je in ieder geval iets positiefs met je centen. Geld dat je anders misschien verspilt aan onder andere fastfood en drank. Alleen al door lid te worden van een sportschool leef je dus iets gezonder.

Fitness tips voor jou

Er is een simpele procedure die je dient te voltooien voordat je ook maar begint met het tillen van gewichten, hard te lopen, het opzetten van een voedingsplan, of voordat je ook maar een voet zet in de sportschool. Dit is het stellen van een doel.

Complete boeken zijn gewijd aan het onderwerp van doelen stellen. Veel mensen zijn nu eenmaal twijfelaars en weten daarom nooit precies wat ze echt willen.

Actie zonder enige planning is één van de grootste oorzaken van falen. Als je niet weet waar je heen wilt zul je er ook nooit komen.

Bedenk voordat je naar de sportschool gaat wat je die training wilt gaan doen en wat je doelen voor die dag zijn. Probeer variatie te vinden in je fitness oefeningen. Op deze manier blijft het fitnessen ook langer leuk en boek je ook betere resultaten.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Fitness tips voor jou als terugkerend sporter

Stel je bent door omstandigheden een tijd niet meer in de sportschool geweest en wil weer beginnen. Je weet wat het is om naar de sportschool te gaan, kent de apparaten en de gewichten die je kan tillen. Waar moet je dan op letten?

Wanneer je weer begint met fitnessen na een periode van afwezigheid moet je vooral rekening houden met je huidige niveau.

Als je twee tot drie weken hebt gemist kan je in principe, hetzij met enige moeite, gewoon je laatste workout herhalen. Op deze manier kan je je vooropgestelde planning toch voortzetten.

Ben je een langere periode uit de sportschool geweest, dan moet je goed oppassen voordat je weer begint. Als je in het verleden lang getraind hebt dan zullen je spieren tamelijk snel weer op hun vorige niveau kunnen functioneren.

MAAR, alleen als je dom bent zal je tijdens de eerste training dat je terug bent je PR van ‘vroeger’ proberen te verbreken of evenaren. Doe je dit wel dan zal je de eerstvolgende dagen tot weinig in staat zijn.

Houd er sowieso rekening mee dat je de spieren na de eerste keer zult voelen, dus even nadenken wat je de volgende dag op de planning hebt staan.

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Ik heb een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:

 • Explosieve spiergroei
 • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
 • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben:

Gespierde God Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

2 Reacties op "Een Paar Must Read Fitness Tips Die Jou Erg Kunnen Helpen"

 1. Nicolas

  says:

  Binnen een paar weken een gespierde god? Dat is precies wat ik met fitness wil bereiken. Hopelijk gaat het met jullie tips lukken.

 2. Dennis

  says:

  Bedankt voor de handige tips! Ik ben sinds een tijdje bezig krachttraining en ik probeer dit te combineren met cardio. Ik denk er over na om een roeitrainer te kopen, maar hoe kijken jullie tegen cardio-training aan? Ik bedoel, ik heb wel eens gelezen dat cardiotraining nadelig is voor het aanmaken van nieuwe spieren.

  Benieuwd naar jullie reactie!

  Groet,
  Dennis

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *