Health Club? Wat is het & Hoe Helpt het jou?

Vorige week sprak iemand mij aan en die vroeg mij of ik een idee had wat een health club was. Was dit nou iets heel anders dan een sportschool?

Ik moest hem het antwoord schuldig blijven, maar ik kon hem wel vertellen dat ik bij het horen van het woord health club dacht ik aan twee dingen, namelijk een plek waar je heen gaat om te trainen of meerdere personen die gezamenlijk sporten om gezonder te worden.

Omdat het woord deze week in mijn hoofd bleef rondspoken besloot ik toch maar eens te onderzoeken wat een het precies is.

Mij bevindingen zal ik in deze tekst met jullie delen.

Wat is een health club?

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, een health club is gewoon een ander woord voor sportschool, gym of fitness club. Het is de plek om te werken aan je kracht en conditie.

In deze tijd waar gezond en fit leven trendy onderwerpen zijn is de health club populair. De naam bevestigt het doel ervan, namelijk om jou gezonder te maken.

De health club voorziet jou in de machines en accessoires die jij nodig hebt om fysieke inspanning te kunnen doen en zou fitter te worden.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Meer dan alleen sporten

Gezond zijn is niet alleen fysiek in orde zijn, maar het betekent ook gezond van geest zijn, als in niet te gestrest. Veel health club bieden jou daarom ook de mogelijkheid om te ontstressen.

Zo moet je er niet raar van opkijken als je een health club binnen stapt en een sauna, zwembad, bar, restaurant, squashbanen, beautysalon en zonnestudio aantreft.

Waar het bij een sportschool tientallen jaren geleden hoofdzakelijk nog om krachttraining en cardio draaide is dit tegenwoordig in veel gevallen dus anders.

Je kan er natuurlijk nog altijd voor kiezen om even kort te gaan trainen en dan direct weer naar huis te gaan, maar vanwege het aanbod van faciliteiten bij de meeste health clubs kun je je tegenwoordig hier prima een hele dag vermaken.

Health club is samen sporten

Fitness is de ideale sport om in je eentje te beoefenen. Je bent van niemand afhankelijk en kan lekker je eigen tijden van sporten bepalen, niks mis mee.

Je bent echter wel op jezelf aangewezen, er is niemand die van je verwacht dat je gaat sporten, dus je moet wel over discipline beschikken. Verder is er niemand waarmee je gezamenlijk naar een doel kan toewerken.

Daarom is het soms toch handiger dat je niet individueel, maar met een groep traint. Zo is trainen in een groep vaak er gezellig en wanneer de sfeer goed is zal de motivatie om te sporten ook hoog blijven.

Je spoort elkaar aan om persoonlijke doelen te bereiken en gedeelde smart is halve smart! Richt dus je eigen groepje op (jou ‘health club’) waarmee je naar de health club gaat.

Dankzij de faciliteiten die de meeste health clubs aanbieden kun je er ook prima een gezellig en gezond uitje van maken met je vrienden.

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Ik heb een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:

  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben:

Gespierde God Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *