Ontdek hoe je Thuis kunt Afvallen Zonder Dure Apparaten

Je wilt afvallen maar hebt geen zin om naar de sportschool te gaan. Wat kun je dan doen om toch wat kilo’s kwijt te raken? Simpel, thuis afvallen.

Ik zou zeggen kom thuis in beweging, want er is genoeg apparatuur te koop om ervoor te zorgen dat je in je eigen huis kunt sporten. Koop een hometrainer, fitness step of een Wii Fit.

Heb je geen zin om je geld hier aan te besteden dan kun je overwegen om iets anders te proberen om af te vallen.

Laatst zag ik namelijk een vrouw op tv zeggen dat je alleen al door schoon te maken zal afvallen. Je sloeg ook nog eens twee vliegen in één klap, je valt af en tegelijkertijd wordt je huis ook nog eens schoner. Ideaal?

Thuis afvallen: binnen

Afvallen dankzij schoonmaken klinkt vrij logisch als je het mij vraagt, maar in hoeverre moet je je uitsloven om ook daadwerkelijk af te vallen?

Meerdere onderzoeken tonen aan dat je (veel) calorieën kunt verbranden door het doen van huishoudelijke taken.

Hoeveel je kunt afvallen hangt voor een groot deel af van welke taken en hoe lang je ze uitvoert, zo val je meer af door het schrobben van de badkamer, dan wanneer je gaat stofzuigen.

Volgens het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen is het zelfs zo dat wanneer je dagelijks intensief je huishouden doet dit meer effect zou kunnen hebben dan wanneer je een paar keer per week fitnesst.

Dat geloof ik persoonlijk nou ook weer niet helemaal, want wat verstaan ze onder intensief huishouden? Elke dag stofzuigen, strijken, badkamer schoonmaken, ramen lappen en vuilnis weggooien?

Dagelijks stofzuigen zie ik dan nog wel gebeuren, maar dagelijks de ramen lappen lijkt me iets waar niet veel mensen zin in hebben.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Thuis afvallen: buiten

Naast dat je binnen taken kunt doen heb je ook de mogelijkheid om naar buiten te gaan. In de tuin en rondom je huis zijn er immers ook genoeg taken te verzinnen waardoor je kunt afvallen.

Neem nou bijvoorbeeld grasmaaien, een klus waar jij misschien ook tegenop ziet. Zou je het minder erg vinden om te doen als je wist dat je tijdens het grasmaaien al snel 340 calorieën verbruikt.

Heb je een auto dan is het uiteraard gemakkelijk om naar de autowasstraat te rijden en hem te laten wassen als hij vies is, maar wanneer je het zelf zou doen verbrand je zo’n 300 calorieën. Dus vermijd die autowasstraat en ga zelf aan de slag!

Bijklussen

Heb je geen zin om te sporten, dan kun je er dus voor kiezen om thuis af te vallen door binnen en/of buiten te klussen.

Wanneer je je beseft dat je tijdens deze klussen afvalt zul je ze vaker en met meer overtuiging doen.

Verwacht echter geen wonderen, want alleen als je echt intensief (dagelijks) te werk gaat zul je misschien grote resultaten boeken.

Je kunt het beter zien als een manier om naast het sporten nog wat extra calorieën te verbranden (en geld te besparen).

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Ik heb een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:

  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben:

Gespierde God Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *