Zo Word Jij Extra Sterk met Spierversterkers! Cruciale Informatie

Het kan voorkomen dat je al een tijd aan het trainen bent om groter te worden, maar dat je nauwelijks nog vooruitgang boekt.

Dit is op zich heel normaal, want wanneer je begint met trainen groeit je lichaam snel, maar na enige tijd went je lichaam aan de belasting en zul je minder snel resultaat boeken.

Toch kan dit fenomeen er voor zorgen dat je wanhopig wordt en om je heen gaat kijken en zoeken naar middelen die je kunnen helpen om toch nog stappen te kunnen maken.

Het zal niet lang duren voordat je dan zult uitkomen bij spierversterkende middelen, maar wat houden deze precies in en welke producten kun je hiertoe rekenen?

In dit artikel zal ik mijn kennis met betrekking tot spierversterkers met jullie delen.

Spierversterkers voor grotere spieren

Wil je je spieren (extra) laten groeien en sterker maken, dan is het geen slecht idee om een spierversterker te gaan gebruiken.

Bijna alle middelen die worden aangeboden om de spieromvang te doen vergroten, helpen jou als sporter om bepaalde prestaties te behalen.

Je kunt door het gebruik van spierversterkende middelen veelal harder trainen, wat uiteindelijk ook zorgt voor een grotere en hardere spiermassa.

Vooral het hormoon testosteron speelt bij spierversterkende middelen een belangrijke rol. De spierversterkers stimuleren je testosteron gehalte waardoor je kracht toeneemt en je spier groeien.

Er zijn vele soorten spierversterkers, sommige legaal en veilig en andere illegaal en wellicht schadelijk voor je lichaam.

Een paar bekende spierversterkende merken en supplementen zijn bijvoorbeeld Endo Stim, BSN, Testo Sting, Animal MStak en Testo 4HD.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Iedereen is anders

Als je mensen vraagt naar hun beeld van spierversterkers zullen veel mensen vooral denken aan de foute en illegale middelen zijn zoals bijvoorbeeld anabolen kopen en clenbuterol kopen.

Natuurlijk zijn dit ook spierversterkers (en ook zeker fout als je het mij vraagt), maar er zijn ook genoeg spierversterkende middelen die je op een natuurlijke manier extra kracht geven.

Er vanuit gaande dat je op een natuurlijke en gezonde manier wilt trainen en daarbij extra hulp wilt kun je het beste op zoek gaan middelen met eiwitten, aminozuren en creatine.

Met het aanbod op internet kan het voorkomen dat je niet weet wat je moet kopen, maar ik kan je dit niet vertellen, want een middel dat bij één persoon goed werkt, hoeft niet per se bij de ander ook goed aan te slaan.

Elk lichaam reageert anders op middelen die de spieropbouw en spierkracht bevorderen. Je zult het dus zelf moeten uitvonden of het voor jou werkt.

Wat je in ieder geval niet moet gaan doen is meerdere middelen tegelijk gebruiken, want zo behoudt je geen overzicht over hoe een middel op jou lichaam aanslaat.

Met alleen spierversterkers kom je er niet

Gespierd worden lukt je vanzelfsprekend niet alleen met spierversterkers. Je zult altijd eerst goed moeten trainen en gezond dienen te eten.

Wat minstens zo belangrijk is als je zwaar traint is dat je naast het versterken van je spieren ook aan het herstellen ervan denkt door voldoende rust te nemen. Spierherstellende middelen kunnen hierbij ook helpen en vitamines zijn uiteraard ook erg belangrijk. Wat de beste zijn ontdek je in Gespierde God.

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Ik heb een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:

 • Explosieve spiergroei
 • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
 • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben:

Gespierde God Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

8 Reacties op "Zo Word Jij Extra Sterk met Spierversterkers! Cruciale Informatie"

 1. Henk

  says:

  Zit er eigenlijk een verschil tussen al die merken of zijn ze vrij hetzelfde?

 2. Bart

  says:

  Spierversterkers... vertrouw die troep niet hoor!! Heb een maatje van me eraan onderdoor zien gaan... Hij gebruikte altijd van die pillen weet niet meer welk merk het was. Maar na een tijdje kreeg hij zo veel last van die bijwerkingen. Koppijn, misselijk duizelig weet ik het allemaal. Toen is ie flauwgevallen tijdens het bodybuilden moest ie na het ziekenhuis allemaal drama. hij is der wel bovenop gekomen maar hij durft geen pilletje of gewicht meer aan te raken. Stom he als je juist bedenkt dat hij met die pillen nog sterker wilde worden.

  Je kan ook gewoon natuurlijk meer spieren krijgen. Blijven trainen en zorgen dat je vet verliest en spiermassa behoudt hoe moeilijk kan het zijn. Misschien zouden die pillen wel kunnen helpen maar de nadelen zijn te groot voor mij. Weet niet of jullie er anders over denken.

  Mvg,

  Bart

  • Jan

   says:

   Hee Bart, wat voor spierversterkers gebruikte je maat precies? Gebruik zelf namelijk gewoon eiwitten en creatine en heb daarmee nooit problemen gehad..

   • Jurjan

    says:

    Hee Jan,

    Een heleboel spierversterkers zijn gewoon veilig te gebruiken. Er zijn echter ook spierversterkers die wel heftige bijwerkingen kunnen hebben. Als je wil weten of een bepaalde spierversterker veilig is, kijk dan gerust eens rond op deze website! We hebben een heleboel artikelen over allerlei verschillende spierversterkers, ook over bijvoorbeeld creatine!

    Mvg, Jurjan

 3. leonard freddy

  says:

  geachte doe aan powertraning welk midel is het beste om nog sterker te worden laat u me iets weten groeten leonard

 4. Mols eddy

  says:

  Ik wil meer spieren hebben wat moet ik doen

 5. freddy

  says:

  geachte hierbij deze email zou ik willen vragen
  ik doe reeds 26 jaar aan powertraning en zoek de beste spier versterkend midel
  zou u mij kunnen zegen welk gelaat u mij iets weten
  met zeer belefde groeten
  leonard freddy

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *