Get in Shape | Het Cruciale Belang Van De Juiste Voeding

Als vier tot zes keer eten per dag goed voor je is, is zeven of acht keer dan nog beter? Nee, alleen wanneer je echt heel serieus met sporten bezig bent en je hele leven om sporten draait.

Zo staan bijvoorbeeld bodybuilders er om bekend dat ze continu aan het eten zijn. Sommige zetten er zelfs hun wekker voor om ’s nachts te eten.

Toch is een voedingsschema niet alleen belangrijk voor de fanatiekste en/of professionele sporters. Voor jou kan het ook van belang zijn.

Als je in shape (vorm) wilt komen of blijven, dan is letten op wat je eet erg belangrijk. Wat zijn punten waar je rekening mee dient te houden?

Get in shape is jouw verantwoordelijkheid

Het traditionele eetpatroon wat je het beste kunt volgen is de dag beginnen met een vroeg ontbijt, gevolgd door snack in de morgen, lunch, snack in de middag, avondeten en een snack in de avond.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je schema en daarom zal je je eigen fitness schema moeten maken, want je weet zelf het beste wanneer je tijd hebt om te eten.

Werk je op ongebruikelijke tijden dan moet je niet gelijk in de stres schieten. Zorg er gewoon voor dat je een duidelijk voedingsschema hebt dat ervoor zorgt dat je dagelijkse hoeveelheid calorieën haalt.

Uit onderzoek blijkt dat mensen die onregelmatig eten het moeilijk vinden om zich aan de gewenste hoeveelheid dagelijkse calorieën te houden. Uiteindelijk leidt dit ook vaak tot extra kilos.

Houd je daarom zo strikt mogelijk aan je schema. Als je af en toe een maaltijd mist is dat geen ramp, je spieren zullen niet gelijk verdwenen zijn, maar het missen van geplande maaltijden of het eten van ongeplande calorieën zijn zaken die zoveel mogelijk vermeden dienen te worden.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Get in shape is op de calorieën letten

De hoeveelheid van je maaltijd kan erg variëren. Het hangt af van je behoefte aan calorieën en hoeveel maaltijden je eet.

Als je af wilt vallen zal je als man 2100 tot 2500 calorieën per dag moeten binnen krijgen, voor vrouwen is dat 1400 tot 1800. Om tot de juiste hoeveelheid per dag te komen kun je ervoor kiezen om je dagelijkse hoeveelheid calorieën te delen door het aantal maaltijden dat je gaat eten.

Voor een man die 2300 calorieën wenst binnen te krijgen bij 5 tot 6 maaltijden is dit 380 tot 460 calorieën per maaltijd. Voor een vrouw met 1600 calorieën in 4 tot 5 maaltijden is dit 320 tot 400 calorieën.

Als het gaat om de inname van calorieën stuiten veel mensen op hetzelfde probleem. Ze hebben geen idee hoeveel calorieën ze binnen krijgen en daarom overschrijden ze regelmatig dagelijkse hoeveelheid. Gevolg: overgewicht.

Zo kan een standaard maaltijd in een restaurant al snel meer dan 1000 calorieën bevatten. Tel daar het voorgerecht, drinken en nagerecht bij op en je zit bijna al een je dagelijkse hoeveelheid.

Als je wilt in shape wilt komen en blijven zul je ook wanneer je uit eten bent rekening moeten houden met wat je eet.

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Ik heb een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:

  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben:

Gespierde God Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *