Fitness Forum Nutteloos? Of Het Antwoord Op Al Je Vragen?

Wanneer je nog een beginner bent op het gebied van fitness zul je soms vragen hebben met betrekking tot oefeningen, voeding, gezondheid en uiterlijk.

Je kunt deze vragen laten beantwoorden door een personal trainer, een instructeur of iemand die traint in de sportschool.

Als je samen met iemand anders traint, of vrienden hebt die regelmatig trainen kun je natuurlijk ook je vragen bij hun kwijt.

Een andere optie is door eens op het internet te gaan kijken. Het internet heeft het leven namelijk een stuk gemakkelijker gemaakt, want tegenwoordig kun je over bijna alles wel informatie inwinnen via het internet, dus ook over fitness.

Waar het in begin van internet vooral ging om het vergaren informatie draait het nu vooral om het delen van informatie met anderen.

Fitness forum: de gebruiker bepaalt de inhoud

Het internet is niet meer een platform waarop de inhoud alleen gecreëerd en gepubliceerd wordt door individuen, maar het wordt continu aangepast door gebruikers op een participerende en gemeenschappelijke manier.

De gebruikers zelf bepalen dus voor een deel de inhoud van internet pagina’s. Dit is zie je ook terug bij forums. Een forum is er om jou vragen omtrent allerlei zaken te beantwoorden, maar je kunt ook reageren op anderen en jou kennis delen.

Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of er is wel een soort van forum van op het internet. Zo kun je ook voor vragen over fitness of informatie terecht op een fitness forum.

Meestal zul je eerst wel lid moeten worden om je vraag te kunnen stellen, of jou mening te delen, maar dit is zo gedaan en kost niks.

Wat zijn nu zaken die je bijvoorbeeld voorbij kunt zien komen op een fitness forum? Ik zal het je vertellen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Fitness forum: wat kun je er vinden?

Op een  fitness forum kun je uitgebreid lezen en/of discussiëren met anderen over hoe zij trainen. Het feit dat andere gebruikers hun bevindingen met je delen kan erg handig voor je zijn als jij nog niet helemaal weet wat jij wilt gaan doen.

Zo kun je lezen hoe vaak anderen trainen, wat voor oefeningen ze doen tijdens een training, hoe ze hun fitness schema’s opbouwen en wat ze proberen te bereiken.

Ook kun je op een fitness forum vaak informatie vinden op het gebied van voeding. Dit zorgt ervoor dat je een beter inzicht krijgt over wat je wel of niet kunt eten. Ook kun je tips en voedingsschema’s van anderen een kans geven.

Fitness forum: iedereen uniek

Wat je niet moet vergeten is dat elk lichaam uniek is en daarom ook niet hetzelfde zal reageren op een reeks oefeningen en een bepaald voedingspatroon.

Je zult daarom tijdens het uitproberen moeten bijhouden wat voor effect het op jou lichaam heeft en desnoods aanpassingen moeten doen.

Het mooie van een fitness forum is ook dat mensen er direct op kunnen reageren en dus gelijk kunnen melden of ze het ergens mee eens of oneens zijn.

Zo heb je altijd mensen die heel overtuigend kunnen klinken, maar in principe onzin uitkramen. Gelukkig zal dit dan snel genoeg aangekaart worden door anderen en zo zul minder snel verkeerde keuzes maken.

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Ik heb een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:

 • Explosieve spiergroei
 • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
 • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben:

Gespierde God Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

3 Reacties op "Fitness Forum Nutteloos? Of Het Antwoord Op Al Je Vragen?"

 1. Fit

  says:

  Fitness forums zijn een goede bron van informatie. Ook ontmoet je er andere leden met de zelfde interesses. Neem eens een kijkje op krachtforum. krachtforum.nl

 2. alex-deridder

  says:

  Beste,

  Ik zou graag willen horen of ik een goeie trainingsschema heb. Ik train meestal 5x in de week gewoon thuis en geen fitness. Ik doe 25x gewoon pompen, dan nogmaals 25x met mijn handen zeer dicht op elkaar, dan 25x met mijn handen verder uit elkaar en uiteindelijk ga ik nog 25x tafelhouding doen en laat ik mij zakken door mijn armen voor triceps te trainen. Ik doe dit 5x in totaal. Tussen elke reeks gebruik ik een duumbell van 10KG en doe ik 25x per arm. Dus samengevat pomp ik 500x en hef ik 125x een dumbell van 10KG met elke arm.

  Ik eet heel gezond, alleen water en geen junkfood. Geen koeken of chips en ik eet elke dag fruit. Ik eet ook om de 2 a 3uur een boterhammetje. Ik woog 68 KG en op 5 maand tijd ben ik 3KG bijgekomen. Ik ben trouwen 1m 86cm groot.

  Is dit goed of moet ik nog veel aanpassen?

 3. Mireile

  says:

  Ik heb 4 weken t3 genomen .opgebouwd van 25 tot 100 of en afgebouwd
  Morgen heb ik bloedcontrole voor operatie
  Ik ben nu zo 7 dagen gestopt met t3
  Gaan ze dat merken aan mijn waarde

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *