Female Bodybuilding Uitgelegd. Dit Is het en Zo Doe Je het

Je bent een vrouw en houdt van lekker eten. Het liefst moet het goed smaken, gezond zijn en moet de koe, het varken of de kip ook nog eens een goed leven hebben gehad.

Helaas is het echter niet voor iedere vrouw zo gemakkelijk om het gezondste vlees en de lekkerste groente te kopen.

Geld en tijd zorgen ervoor dat veel vrouwen regelmatig voor gemakkelijk voedsel als junkfood kiezen. Dit is ook niet raar, het is snel klaar en meestal niet te prijzig. De gevolgen hiervan zijn merkbaar, want het aantal vrouwen met overgewicht neemt jaarlijks toe.

Ik moedig jou als vrouw bij deze aan om eens aan bodybuilding te denken in plaats van het volgen van een dieet en het doen van cardio. Veel vrouwen denken bij het horen van de term bodybuilding al snel aan (over)gespierde mannen. Echter, er zijn echter ook genoeg vrouwen die zich met deze sport bezighouden.

Vrouwen die zichzelf te dik vinden en willen afvallen kiezen er vaak voor om een dieet te volgen en (meer) te gaan sporten in de vorm van cardio.

Voordat je dit gaat doen moet je eerst eens goed bij jezelf te rade gaan of je verwacht dat dit de gewenste manier is om af te vallen. Houdt jij dit nou werkelijk vol?

Een dieet is een tijdelijke oplossing die soms juist tot extra gewicht kan lijden op de lange termijn.

Langdurig fit en gezond met female bodybuilding

Jij als vrouw hebt veel minder aanleg voor het opbouwen van spiermassa dan een man, dus wees niet bang dat je te gespierd zal worden als dit niet je doel is. Je kunt voor jezelf jou doelen stellen en bepalen hoever je wilt gaan met deze sport.

Houd er wel rekening mee dat je met bodybuilding niet zal afvallen, maar juist zwaarder wordt. Schrik hier niet van, want spieren zijn nu eenmaal zwaarder dan vet.

Een kilo spieren neemt minder plaats in dan een kilo vet en daarom kan het zijn dat je geen verschil ziet op de weegschaal. Vrees niet, je kleding maakt dit verschil namelijk wel positief duidelijk.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Female-bodybuilding: beloon jezelf!

Goede managers, ouders en trainers hebben één ding gemeen: ze zijn in staat om hun werknemers, kinderen, pupillen het gedrag dat zij voor ogen hebben te laten herhalen. Dit doen ze door gewenst gedrag te belonen. Wees daarom niet bang om jezelf af en toe te belonen.

Beloon jezelf wanneer je een bepaald doel, zoals het verbreken van een persoonlijke record met gewichten, hebt bereikt. Doe eens gek en beloon jezelf met een pizza of patat.

Indien voedsel het niet voor je doet kan je ook op andere manieren jezelf belonen; ga eens lekker een avond op stap of koop die mooie broek die je laatst zag hangen in de winkel.

Nieuwe kleding is sowieso een goede beloning, want als je goed traint en op je voeding let zal je je oude kleding al snel niet meer passen.

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Ik heb een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:

 • Explosieve spiergroei
 • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
 • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben:

Gespierde God Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

4 Reacties op "Female Bodybuilding Uitgelegd. Dit Is het en Zo Doe Je het"

 1. Anouck

  says:

  Beste,
  Ik ben geïnteresseerd in bodybuilding zou je me eventueel per mail wat info kunnen geven en me een persoonlijk advies geven? Mvg

 2. Sensa Mijnals

  says:

  Ik ben ook geïnteresseerd in female bodybuilding en wil ook info ontvangen? Mvg

 3. Marijke

  says:

  Wil meer info aub

 4. Renate

  says:

  Hallo, ik wil graag info ontvangen over female bodybuilding
  Mvg

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *