Gespierde God Lidmaatschap van Glenn Goossens Opzeggen?

Wil jij het lidmaatschap afmelden / stopzetten van de Gespierde God van Glenn Goossens? Lees de informatie op deze pagina dan aandachtig door.

Bij aankoop van het Gespierde God Ebook van Glenn Goossens heb je Het Ultieme Afslank Programma de eerste maand gratis gekregen (t.w.v. €19,97).

In dit videoprogramma krijg je zeer waardevolle video’s met tips om snel en gemakkelijk af te vallen, gezonde voeding, sportoefeningen en nog veel en veel meer. Na aankoop van het Ebook krijg je direct je inloggegevens van je automatisch gecreëerde account om de video’s te bekijken.

De eerste 30 dagen van Het Ultieme Afslank Programma zijn gratis en geven jou de mogelijkheid het videoprogramma gratis uit te proberen. Dit kun je zien als een proefabonnement want binnen deze 30 dagen kun je jezelf kosteloos afmelden voordat de eerste betalende maand wordt afgeschreven van €19,97 per maand. Daarna betaal je €19,97 per maand voor toegang (wat ook opzegbaar is via dit contactformulier).

Als je het programma geweldig vindt, blijf dan gewoon aangemeld. Voor twaalf maanden krijg je dan nieuwe waardevolle theorie video’s die je helpen om permanent af te slanken voor slechts €19,97 per maand.

Op de verkooppagina, de bestelpagina (bovenaan staan duidelijke bulletpoints) en in de algemene voorwaarden staat duidelijk vermeld dat je gratis de eerste maand van het lidmaatschap kan krijgen. Hierbij werd aangegeven dat de eerste maand gratis is en dat je daarna €19,97 per maand betaald. Via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) is een handtekening daarbij niet nodig. De incasso’s worden gedaan door Stichting PayPro.nl.

Afmelden van Het Ultieme Afslank Programma lidmaatschap kan eenvoudig en snel via het afmeldformulier. Bij het opzeggen van het abonnement/lidmaatschap heb je het referentienummer nodig.

Het referentienummer (beginnend met hoofdletter ‘i’) staat vermeld onderaan de aankoop mail (met titel ‘Uw bestelling + download instructies’), op het factuur en in het geval van een afschrift als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’. Om je referentienummer snel te vinden, zoek in je inbox op de term ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens).

Via onderstaande link kun je de klantenservice bereiken en je lidmaatschap afmelden:

Contactformulier klantenservice Gespierde God

Alleen de klantenservice kan in de bestelling kijken en je lidmaatschap stopzetten. Vul het afmeldformulier in en je lidmaatschap zal zo spoedig mogelijk worden stopgezet. Voor overige vragen kun je ook dit contactformulier gebruiken. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van ons.