Een Sixpack Krijgen? De 2 Elementen Waar Het Om Draait

Het is mooi weer en je besluit met je vrienden om naar het strand te gaan. Eenmaal bij op strand komt het grote moment, namelijk het moment dat je je shirt uitdoet.

Ik denk dat ik niks raars zeg als ik beweer dat elke man op zo’n moment wel een sixpack zou willen hebben. Een sixpack ziet er nou eenmaal goed uit en zal ook zeker door vrouwen gewaardeerd worden.

Wat zal jij moeten doen, wil jij met trots je shirt uit kunnen doen, wanneer je de volgende keer naar het strand gaat. Hoe krijg jij een sixpack?

Twee elementen waar het om draait

Een sixpack heb je niet zo maar, er is toewijding, tijd en geduld voor nodig. Het draait hierbij om twee belangrijke dingen: het opbouwen van spieren en het kwijtraken van vet. Je zult dus op je voeding moeten letten en dagelijks je spieren moeten trainen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Een sixpack krijgen door spieren op te bouwen

Welke oefeningen zul je moeten doen om een wasbordje te krijgen waar iedereen jaloers op is. Een aantal belangrijke oefeningen zijn bijvoorbeeld het doen van sit-ups, crunches, leg lifts, jack knife sit-ups en de plankoefening.

Je kan een instructeur in je sportschool vragen wat je het beste kunt doen, maar je kunt ook kijken op internet welke oefeningen je dient te doen en hoe je ze moet uitvoeren.

Er zijn tegenwoordig ook apps die je kunnen helpen bij het creëren van een sixpack.

Er is in ieder geval één ding dat je niet moet vergeten en dat is het trainen van je buitenste schuine buikspieren. Deze zijn in het begin niet het belangrijkste, maar als voor een goed eindresultaat dien je ze te trainen.

Een sixpack krijgen is vet kwijt raken

Je kan buikspieroefeningen doen tot je een ons weegt, maar je zult ze nooit zien als er een laag vet overheen zit. Je zult dus eerst dit vet moeten zien kwijt te raken wil je ooit je buikspieren te zien krijgen.

De beste manier om je vet kwijt te raken is het doen van cardio en minder te eten.

Je kan gaan joggen, fietsen, roeien of dansen. Zolang je hartslag maar verhoogt en vet verbrand. Probeer om in ieder geval 3 tot 5 keer per week een uur te sporten.

Een vorm van cardio dat met name goed is voor het trainen van je buikspieren is zwemmen. Het is één van de meest effectieve manieren om je hele lichaam te trainen.

Naast het cardio zal je ook beter moeten eten. Denk goed na over wat je eet tijdens de belangrijke maaltijden en kies voor gezonde snacks tussendoor. Vers fruit, nootjes of groenten zijn een uitstekende manier om de ergste honger te stillen.

Om te zorgen dat je je minder binnen krijgt tijdens een maaltijd kun je van tevoren een glas water drinken.  Je maag zit dan namelijk voller en je zult minder hongerig zijn.

Krijg die sixpack die je altijd al had willen hebben

Glenn is personal trainer en een expert op het gebied van snel die strakke of platte buik krijgen.

Hij leert je om binnen enkele weken dit te realiseren met effectieve oefeningen en de juiste voeding tips.

Ontdek zijn methode op de volgende pagina:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *