Kettler Fitness | Functioneel, Gebruiksvriendelijk En Kwaliteit!

Afgelopen dinsdag sprak ik met een goede vriend van me over fitness. Een van de onderwerpen die ter sprake kwam was fitness merken, als in de bedrijven die producten maken voor de gigantische fitnessmarkt.

Ik moest mijn vriend bekennen dat ik niet heel erg thuis ben in de merken en dat ik niet zo een, twee, drie een aantal merken zou kunnen opnoemen. Hij was hier wel in thuis en vertelde me dat Kettler fitness producten erg goed zijn.

Omdat ik me toch wel wat meer wou verdiepen in de merken ben ik op zoek gegaan naar informatie en op aanraden van mijn vriend heb ik mij extra verdiept in Kettler fitness apparatuur.

Wil je dus meer te weten komen over Kettler en over wat het bedrijf op de markt brengt lees dan vooral verder.

Wat is Kettler fitness?

Als je niet bekend bent met een naam, product of bedrijf is veelal het eerste wat je gaat doen naar informatie hierover zoeken. Dit heb ik dus ook gedaan voor Kettler. Wat ik gevonden heb zal ik nu met jullie delen in het volgende stuk.

Als eerst ben ik gaan kijken waar de naar vandaan komt.

De oorsprong van de naam Kettler ligt bij de oprichter van het bedrijf, want dit was namelijk Heinz Kettler. In het jaar 1949 richtte hij in de kelder van een zagerij in het plaatsje Ense-Parsit het bedrijf op.

Kettler zijn achtergrond lag in het maken van meubels. Om dit te doen gebruikte hij aluminnium, ijzer, hars en meerdere soorten hout. In de begin jaren richtte het bedrijf zich vooral op hoogwaardige meubels voor op het terras.

Het meest iconische meubelstuk dat Kettler op de markt bracht was de Tiffany stoel van hars. Dankzij het mooie ontwerp en de stabiliteit is de stoel al tientallen jaren in productie.

Naast dat Kettler meubels maakte richtte hij zich ook al snel op andere spullen voor buiten en dan met name voor vrijetijdsbesteding.

Het eerste grote succes met betrekking tot vrijetijdsbesteding kwam in 1962 toen het bedrijf de Kettcar op de markt bracht.

De Kettcar werd geïntroduceerd als Kettlers zijn eerste voertuig met pedalen. Net zoals bij een fiets werd door op de pedalen te trappen een ketting aangespoord en komen de wielen in beweging, maar de Kettcar had vier in plaats van twee wielen en daarom was het niet nodig om te balanceren.

In de loop der jaren zijn er miljoenen Kettcars verkocht over de hele wereld en in Duitsland is het woord Kettcar zelfs synoniem voor een trapauto met vier wielen.

Tot zover nog geen Kettler fitness, alhoewel je kan een Kettcar in principe wel kunt gebruiken voor cardio.

Naast de Kettcars veroorzaakte Kettler in 1977 voor een revolutie op het gebied van fietsen door een aluminium fiets op de markt te brengen. De hometrainer genaamd ‘Golf’ ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een erg populair fitnessapparaat in Europa.

De weerbestendige tafeltennistafel is een van de producten die tegenwoordig nog bij veel mensen thuis te vinden is. De tafels van Kettler werden zelf gebruikt tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta.

Tegenwoordig is het Kettler tot een wereldwijd bedrijf uitgegroeid dat door de dochter van Heinz Kettler gerund wordt. Het bedrijf met meer dan 2.000 medewerkers richt zich bij Kettler fitness vooral op functionaliteit, gebruiksvriendelijke bediening, superieur ontwerp en gecontroleerde kwaliteit.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om binnen korte tijd gespierd te worden, bekijk je het Gespierde God ebook.

Kettler fitness, de producten

Welke Kettler fitness producten zijn er dan zoal te koop? Ik zal het je vertellen, want het zijn er veel, zo kun je onder andere hometrainers, crosstrainers, loopbanden en roeiapparaten aanschaffen van het merk.

De gewone fiets die je buiten kunt gebruiken kun je ook van het merk Kettler kopen. Kettler ontwerpt en creëert namelijk al 40 jaar fietsen die bestand zijn tegen allerlei soorten terrein, weersomstandigheden. Tevens voldoen de fietsen aan de beste veiligheidsvoorschriften.

De hometrainer biedt je de mogelijkheid om je conditie en stofwisselingssysteem te verbeteren. Tevens verklein je de kans op hartziektes en beroertes. De Kettler fitness fietsen bieden je een comfortabele en gemakkelijke workout.

De crosstrainer of elliptical trainer biedt je de mogelijkheid om een cardio oefening als joggen of hardlopen te doen zonder dat je je voeten, enkels en knieën verpest omdat je voeten nooit van de pedalen af zullen komen.

Je kunt dus een Kettler fitness crosstrainer kopen als je graag van je overtollige vet wilt af komen en als je dat op een gezonde en veilige manier wilt doen.

Naast de Kettler fitness apparaten die zich voornamelijk richten op cardio heb je vanzelfsprekend ook de apparaten die zich richten op het gebied van krachttraining.

Zo kun je bijvoorbeeld een Kettler fitnessbank aanschaffen. Met een fitnessbank kun je op een ideale en effectieve je buikspieren trainen. Bij de meeste van de bankjes kun je ook nog de instelhoek en de beenkussen eenvoudig verstellen.

Wil je naast je buikspieren ook je schuine buikspieren goed trainen dan kun je ook een Kettler fitness ab-roller kopen.

In plaats van meerdere apparaten biedt Kettler fitness je ook de mogelijkheid om meerdere oefeningen op een apparaat te doen. Zo’n apparaat waarop je meerdere oefeningen kunt uitvoeren wordt ook wel een krachtstation genoemd.

Kettler fitness verkoopt meerdere varianten van het krachtstation. Zo verkoopt Kettler onder andere de Kinetic F3, een veelzijdig krachtstation die je voor krachttraining thuis kunt gebruiken, omdat het apparaat slechts 2 m2 meter in beslag neemt.

Met de Kinetic F3 kun je oefeningen uitvoeren voor je armen, schouders, borst, buik, rug en benen.

Waarom Kettler fitness?

Sommige producten die Kettler fitness op de markt brengt kunnen bezig prijzig zijn. Waarom zou je dan toch dit merk moeten overwegen?

Nou, kies je voor dit merk dan kies je voor Duitse degelijkheid. Is er mis met je apparaat dan zul je snel geholpen worden.

Het bedrijf is na alle jaren nog steeds in de handen van dezelfde familie gebleven en alle producten worden nog altijd in Duitsland gemaakt terwijl het in meer dan 60 verschillende landen wordt verkocht. Kettler fitness is daarom een wereldwijde marktleider in fitness apparatuur.

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Ik heb een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:

  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat

Klik op de link hieronder krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben:

Gespierde God Risicovrij Uitproberen

Glenn Goossens

Hey, ik ben Glenn Goossens, gecertificeerd voedingsexpert en personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik ruim 100 mannen individueel begeleid naar het afgetrainde lichaam van hun dromen. Op deze website laat ik zien hoe iedere man binnen de kortste keren een goddelijk gespierd lichaam kan krijgen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *